Polička

Deutsch

Nově dokončené stavby v Poličce

Ulice Alšova

Nové chodníky a nový asfaltový povrch vozovky, celkové náklady 2, 4 mil. Kč, rekonstrukci provedla firma PP-GROUP.cz s.r.o. Proseč.

Jak hodnotí „novou“ ulici její obyvatelé? „V červnu začala dlouho očekávaná rekonstrukce Alšovy ulice. Už to bylo opravdu potřeba! Práce skončily v rekordním čase. Máme pěkné chodníky, asfaltovou vozovku, parkovací místa a budou i kytičky. Chceme touto cestou poděkovat vedení města i pracovníkům firmy, kteří pracovali za každého počasí, ať pršelo nebo bylo úmorné vedro. Alšovka je jako vymalovaná. Teď se nám tu dobře žije. Děkujeme!“ Eva Švandová a Marie Kašparová.

Manželé Zálohovi: „ S rekonstrukcí  jsme velmi spokojeni, díky novému povrchu se ulice zásadně zklidnila a ztišila. Z nejhorší ulice v Poličce máme teď nejhezčí.“

Okolí Masarykovy ZŠ

Školáci navštěvující Masarykovu ZŠ šli již první den do své školy kolem nových prostor. Rozsáhlé úpravy a stavební práce zde probíhaly v loňském a letošním roce. Jednu z největších změn zaznamenalo prostranství přímo proti vchodu školy u Masarykovy sochy. Zde vznikla nová odpočinková zóna s lavičkami.  Celkové náklady projektu hrazené z rozpočtu města jsou ve výši 6,5 mil. Kč. Akci realizovala firma Dlažba Vysoké Mýto s.r.o.

Vložil Šauerová Naděžda (12.9.2017), přečteno 373x

Fotografie