Město Polička

Program Tylova domu - březen 2024

Vážení návštěvníci a příznivci Tylova domu,

další dávku kulturního vyžití a zábavy zahájí 2. března v 17:00 hodin malá dechovka „Rozmarýnka“ z moravského Slovácka, která vás pozve k tanci i poslechu. 

Koncertem Dvořákova klavírního kvarteta 5. března v 19:00 hodin pokračuje cyklus Klasická hudba a MY.

Mezinárodní den žen 8. března zpříjemní nejen ženám, svým v tuto chvíli již vyprodaným koncertem, hudební skupina Jelen na svém divadelním turné 2024.

Na výlet do země hřmícího draka - Bhútánu, 14. března nás prostřednictvím své diashow vezme Jiří Kolbaba.

Jarní divadelní abonentní sezónu zahájí 17. března  Simona Stašová a Svatopluk Skopal v divadelní hře Filumena Marturano pojednávající o tom, co musí prostá žena podstoupit, aby dostala k oltáři zhýralého boháče a pro své syny zabezpečila rodinu.

Program kina otevírá 4. března skorokomedie ze života o rodině, lásce, přátelství a také možná o vás „Matka v trapu“, následuje 10. března nová rodinná animovaná pohádková komedie „Vynálezce“ od tvůrců Ratatouile, ve které se ponoříte do světa zvědavého vynálezce a umělce Leonarda da Vinci.                                           

Zábavu a vtip dle režiséra Rudolfa Havlíka můžeme očekávat 11. března ve filmu „Franta mimozemšťan“ s herci Filipem Březinou, Erikou Stárkovou, Jiřím Langmajerem, Jakubem Prachařem a dalšími hvězdnými herci a kino uzavírá 13. března nový film Bohdana Slámy „Sucho“ o napjatém soužití dvou sousedských rodinných klanů, kde šance na změnu přichází s prvními projevy lásky mezi jejich dospívajícími potomky.

Kompletní program kina Tylova domu a informace k permanentní vstupence naleznete na našich webových stránkách www.tyluvdumpolicka.cz.

Avizovaná talkshow „Mistře, o čem se neví?“, s Valérií Zawadskou a Karlem Soukupem je z důvodů indispozice jednoho z účinkujících zrušena.  

Stále probíhají kurzy Pilates workout, pro milovníky tance a pro všechny, kteří se o tanec zajímají kurzy Orientálního tance a Jazz dance.                                                                                                                                                    

Z důvodů plánovaných oprav bude Tylův dům pro veřejnost ve dnech 18. – 25. března UZAVŘEN.

Koncert učitelů Základní umělecké školy uzavře 27. března program a v dubnu se můžete mimo jiné těšit na zahajovací koncert Polička Jazz Festival, další počin z cyklu jarní divadelní abonmá a spoustu dalšího. V dubnu budou na stránkách www.tyluvdumpolicka.cz k dispozici přihlášky na Taneční kurz pro začínající. 

Kompletní program, kulturní kalendář a další informace naleznete na stránkách Tylova domu www.tyluvdumpolicka.cz. Programovou nabídku pravidelně zveřejňujeme také na sociálních sítích Facebook a Instagram.

Vážení a milí příznivci, těšíme se na vaši návštěvu a přejeme Vám krásné kulturní zážitky.

Tým Tylova domu

Přílohy