Město Polička

Volba královny věnných měst - hlasujte pro svoji favoritku

 V úterý 13. listopadu 2012 se v královéhradeckém Adalbertinu uskuteční další ročník soutěže o titul "KRÁLOVNA VĚNNÝCH MĚST". Každé královské věnné město do ní nominovalo jednu svoji kandidátku a všech devět dívek se během soutěžního večera pokusí co nejlépe zvládnout následující disciplíny: předvedení dobových tanců, módní přehlídka ve společenských šatech, oblíbená volná disciplína a prokázání znalosti historie svého města.

Výkony dívek bude spravedlivě hodnotit porota složená z představitelů jednotlivých měst, ale své sympatie k jednotlivým kandidátkám může již nyní vyjádřit i široká veřejnost prostřednictvím internetu.

Na adresu info@vennamesta.cz jednoduše odešlete e-mail s informací, pro kterou dívku hlasujete, a to nejpozději do pátku 9. listopadu 2012. Z jedné e-mailové adresy bude započítán jen jeden hlas.

Informace o všech soutěžících dívkách i jejich fotogalerii najdete na webových stránkách královských věnných měst na adrese http://www.vennamesta.cz/80/Volba_kralovny_kralovskych_vennych_mest_hlasu/.

Město Poličku v soutěži zastupuje slečna Zuzana Večeřová, která má ke královnám a historii velmi blízko, pracuje totiž jako průvodkyně na hradě Svojanov. Držte naší „královně“ v soutěži palce!